6 Greggs sites fitted with Screens in 2 days!

We have fitted new Covid-19 Screen systems to 6 different Greggs Bakeries in just 2 days.

Spar – Milton Keynes

This Spar site in Milton Keynes was tired and in need of a revamp. It was treated to a complete refit incorporating a Costa machine, Country Choice hot food, refurbished counter area and new equipment throughout.”

Before…..

After…..

Costcutter Aberystwyth

This site is in Aberystwyth and we did the original refit in 2008.   Clive told us to “come up with something modern, bright and with a wow factor”.  With his input I think we achieved this.

MFG Kings Norton Refresh

This was an ex BP station now owned and developed by our client.  As you can see from the before and after photos the transformation is stunning.

Before….

After….

Spar – Hazel Grove

This was a smaller job that involved updating the Food to Go Area to the new Spar specification.  All completed in a day.

Londis – Frodsham

This store was completely updated with new refrigeration, all with doors and LED lighting to help reduce running costs. We also supplied and fitted new LED lighting throughout

Budgens Crow Orchard – Wrightington

This was an exciting development which included an extension, new customer toilets, new Costa cafe and completely new store layout.

Before…..

After….

Jeremy’s Corner – West Sussex

This site in West Sussex was a complete strip out and redesign to incorporate our first Stone Willys Kitchen cafe.  We worked closely with Will at Stone Willys and the Team at Hursts to produce a stunning new store and opened on time with everybody smiling, as you can see from the photos.

Costcutter Gilberdyke

We have know and worked with Phil at this site for over 20 years and seen some incredible changes.  This is a tremendously successful store and down to Phil’s constant tweaking and vision the store has maintained its place in the local community as a focal point.  We are very proud to have been involved in all Phil’s developments.

Budgens – Weston Super Mare

This was a large project which shows our ability to handle large scale refits.  We have known the client for about 30 years and are proud that he invited us to be involved in this project.  The results speak for themselves.  Apart from the usual work we had to build the entire back of house, staff facilities and public toilets, including an 8m tall stud wall!. We also built the wooden bunkers at the front of the store which are a bit different to the usual type.